NÁBOR DO ATLETICKÉ SPORTOVNÍ TŘÍDY

Vážení rodiče,

navštěvuje Vaše dítě atletickou přípravku a chtěli byste nadále podpořit jeho atletický růst? Nabízíme Vám možnost dalšího sportovního využití ve sportovní třídě se zaměřením na atletiku. Sportovní třídy jsou zřizovány při Základní škole Emila Zátopka ve Zlíně, Univerzitní 2701, počínaje 4. stupněm ZŠ.

Vzhledem k současné situaci jsem nuceni zrušit oddílové přebory i závody přípravek a zároveň upustit od klasických výběrů do sportovní třídy. Všechny tyto aktivity se Vám budeme snažit vynahradit po návratu k „normálnímu stavu”. V současné době proto vybíráme děti pouze do 4. třídy. Pokud máte zájem a rozhodli jste se pro atletickou sportovní třídu, prosíme, abyste vyplnili přiloženou přihlášku a poslali ji do 30. dubna na e-mailovou adresu: evakozmikova@atletikazlin.cz. Na základě přihlášky Vám přijdou další informace o zápisu Vašeho dítěte.

Pro vážné zájemce do 5., respektive 6. třídy napište na e-mailovou adresu: evakozmikova@atletikazlin.cz.

Máte-li ve svém rozhodování stále ještě trochu nejasno, rádi Vám zodpovíme všechny Vaše dotazy:

A) ohledně školy (přestupu ze „staré“ ZŠ, zaměření školy, výuka jazyků atd.) – Mgr. Jana Křičková, ředitelka školy, telefon 730 150 586.

B) ohledně tréninků (rozvrh, časová náročnost, soustředění, společných akcí )- Mgr. Eva Kozmíková, vedoucí trenérka ST atletiky, telefon 730 694 179.

Kdybyste měli jakékoli dotazy, klidně volejte, pište, ptejte se.

S pozdravem

Mgr. Eva Kozmíková

ATLETICKÝ KLUB ZLÍN, z.s.

tel: 730 694 179

email: evakozmikova@atletikazlin.cz

Prihlaska do ST 2020-2021

Plakát ST atletika 2020-2021

 

print