MÍTINK ZLÍN 2014

bann

Již tuto sobotu 16.8.2014 se uskuteční již 63. ročník tradičního atletického závodu na zlínském oválu. Letos nás však čeká několik drobných změn, které by mohly do budoucna přinést mítinku ve Zlíně prestiž, kterou si zaslouží. Nově je mítink výrazněji zaměřen na děti, ty si tedy přijdou na své. Nové vedení rovněž využívá nových informačních technologií k propagaci mítinku, což pro letošní ročník přineslo mnohá zajímavá jména. Bohužel se mítink koná ve stínu ME v Curychu, takže letos musíme oželet některé tradiční hvězdy v podobě českého rekordmana na 100 m Jana Veleby či reprezentantky na 800 m Lenky Masné. O kvalitní závodníky ale nebude nouze. Podívejte se sami na zajímavé pole závodníků, kteří již potvrdili svou účast:

Lukáš Šťastný – čerstvý Mistr ČR v běhu na 200 m bude závodit na 100 a 200 m, tento dlouholetý reprezentant by mohl zaútočit na jeden z rekordů mítinku Jana Veleby

Iveta Mazáčová – halová Mistryně ČR v běhu na 60 m, dlouholetá reprezentantka ČR s impozantními osobními rekordy (100 m – 11,47 sek a 200 m – 23,73 sek)

Kateřina Hálová – letos bronzová na 400 m překážek, také špičková půlkařka se představí v bězích na 1000 m a 400 m

Petra Muzikantová – letos bronzová z MČRJ v běhu na 400 m

Denisa Bučková – Slovenská reprezentantka se představí v bězích na 100 a 200 m

Václav Staněk – suverénní Mistr ČR v běhu na 800 m

Štěpán Mikoška – stříbrný medailista z MČRJ v hodu oštěpem

Zdeněk Stromšík – loňský Mistr ČR v běhu na 100 m

…a mnoho dalších!

 

Součástí mítinku bude i sekce Atletika pro děti, kde si budou moci příchozí z ulice zkusit některé atletické disciplíny pro děti, ve kterých se soutěží celorepublikově.

POZOR! Letos poprvé se bude po skončení mítinku konat oficiální Afterparty Mítink 2014 v budově Rugby (pro zvané závodníky a účastníky Mítinku Zlín).

print