Dětský den s Atletikou

Logo atletika pro děti

Atletický klub Zlín jako každoročně pořádá pro širokou dětskou sportovní veřejnost Dětský den s atletikou, který se koná dne 14. 9. 2020 od 16.00 hod. na Stadionu mládeže ve Zlíně.

Je určen pro věkové kategorie 6 – 12 let. Děti si vyzkouší své atletické dovednosti – běh na 60 m, skok do dálky a hod míčkem. Každé dítě bude absolvovat po prezentaci postupně všechny disciplíny, kde mu zaznamenají na jeho startovní lístek výkony. Po změření všech disciplín dítě obdrží pamětní list se svými dosaženými výkony a drobnou sladkost.

Atletický klub Zlín má ve svých atletických přípravkách téměř 140 malých atletů. Děti v kategorii mladší a starší přípravky trénují 2x týdně a to pondělí-středa a úterý-čtvrtek. Děti v kategorii atletické miniškoličky trénují jednou týdně – ve čtvrtek. V případě zájmu o atletiku si mohou rodiče u prezentace vyzvednout kontakty na naše trenéry přípravek, kde se na začátku měsíce září osobně telefonicky dohodnou na případném přihlášení svého dítěte.

Zveme všechny děti, které rády sportují, aby se za námi přišly podívat na Stadion mládeže a strávili hezké sportovní odpoledne. Těšíme se na všechny děti i jejich rodiče.

Za AK Zlín

Pavla Kotopulosová

 

print