Tréninky přípravek

Všechny Vás zdravím na sklonku prázdnin a přikládám slibované a toužebně očekávané info, kdy zahájíme tréninky v novém školním roce 2014\15. Týká se pouze skupinky pod vedením Chludil\Pavliš\Neudek, takže všechny ostatní možná trošku zklamu. Pokud ale vydržíte číst až do konce, mám pro Vás hned dvě zajímavé pozvánky.
 

Zahájení tréninků

 
Naše skupinka zahájí nový školní rok tréninkem ve čtvrtek 4.září v 16:00 na Stadionu mládeže. Takže sraz klasicky 15:45 na dlažbě před vstupem na tartan. Další tréninky pak už pravidelně vždy v úterý a ve čtvrtek ve stejném čase až do zimy.
 
Přijít můžete i vy, kdo jste se zúčastnili některého z našich táborů, nebo prostě máte zájem přihlásit své dítko do atletiky 🙂
 
A teď slibované pozvánky pro všechny. Srdečně Vás zveme na Dětský den s atletikou, který se uskuteční 8.září v 16:00. Zde zároveň proběhne i oficiální nábor nových členů.
 
Závěrem Vás zveme k prohlídce našich nových webových stránek, které jsme spustili prozatím na adrese www.atletikazlin.cz. Vlastně na nich právě jste, ale pravděpodobně jste se sem dostali rozkliknutím odkazu z mailu či facebooku. Takže teď už jen přejděte na úvodní stránku, a můžete brouzdat 🙂
 
Příjemnou zábavu a hezký den
přeje
 
Štěpa Chludil
s.chludil@kurenatripu.cz
777 838 262
 
Sledujte nás i na facebooku
print